Min coola lilla dam!

Igår red jag Cassis tillsammans med Anna och Håkan vi red upp på Edebyn. Ridtur innefattade  miljöträning med motorcyklar, kor , tåg och andra hästar .
Det första som hände var att det kom åtta stycken glidarhojar och körde förbi oss och min lilla häst verkade inte tycka det var de minsta farligt utan hon stod bara lugnt och tittade då de åkte förbi ska tilläggas att motor cykelförarna var väldigt snälla och körde sakta förbi stor tack till dom. En av kossorna var däremot inte lika snäll utan ställde sig just upp och råmade då vi red förbi och det tyckte Cassis var lite läskigt så hon hoppade ut på lägdan bervid men gick sedan snällt förbi, tåget brydde hon sig inte det minsta om.
Jag känner mig så säker när jag rider henne trotts att hon bara är tre år.Nu har lägrena börjat!!

Idag körde vi igång med sommarens första ridläger så nu får jag ha hand om 13 härliga hästtokiga tjejer tills på Torsdag känns som att sommaren börjar på allvar när lägren börjar . 
Ridlägrena är nog det som jag gillar bäst med mitt jobb då får man verkligen lära känna ungdomarna som är med och många kommer tillbaka år efter år jätte kul tycker jag , då vet man att dom verkligen trivs. I sommar kommer vi sammanlagt ha 7 lägerveckor.

I Lördags var jag och Cherokee och tränade hoppning på Färsta för Monia, är så kul att Monia börjat ha träningar i Sundsvall har verkligen saknat att träna för henne. Jag får så mycket ut av att träna för henne hon har ju sett mig rida ända sen jag var 6 år och började rida, finns ingen tränare som vet mina brister och styrkor bättre.  
 Cherokee sköte sig jätte bra men jag kände mig lite ringrostig har ju inte hopptränat så mycket den sista tiden men på slutet kändes det bättre =) 

 En film från träningen ihelgen


Så gulliga !!! Blir lite sugen att ha föl när man ser detta.


RSS 2.0