Färdmedel som både är miljövänligt och alltid startar.

Jag har stalljour hos Fia. Jag orkade inte värma upp bilen för att köra den korta sträckan till Fia och var för lat att gå i djupsnön så då fick Cherokee ställa upp som taxi =) vilket han inte verkade ha något emot . 
Detta resulterade i en jätte mysig ridtur trotts -23 grader skulle nog inte ha gett mig ut och ridit annars men mysigt var det och frös inte nått alls. 


   


Lek med mina underbara hästar

Idag har jag lekt med båda hästarna. Började med Kee och han var jätte rolig idag. Vi började bla. hoppa två tunnor efter varandra idag och det gick bra och lekte lite med bollen mm., jag älskar verkligen denna underbara häst det känns som att vi har börjat bli ett riktigt team. 

Sedan var det dags för Cassis och hon sköte sig utmärkt provade att hoppa tunna med henne och hon försöker alltid göra sitt bästa lilla gumman .

En liten filmsnutt på när Kee försöker hoppa  två tunnor med lite mera träning ska de nog gå bra första gången med två tunnor idag fungerar bra med en.

>
tack och godnatt!  


Trevlig helg hemma i Ramsele!

I Fredags bestämde jag mig för att åka hem till Ramsele och överaska mamma som var ensam hemma medans pappa följt med Peter på skid SM i Piteå. Vill lova att hon vart överaskad =) när jag dök upp.
Vi hade en jätte trevlig helg vi följde SM tävlingarna på TV och var ute och gick med hundarna, åt gott  hade det lugnt och skönt.Min underbara Cassis!

Idag red jag Cassis för andra gången efter hennes två månders vintervila. Red på banan och han sköte sig väldigt bra, hon fattade  till och med galopp i båda varven allt går så lätt hon lär sig super fort.  


David Lichman

Det ska bli clinic för Lichman i Sundsvall i sommar och jag ska vara med ska bli så jätte roligt. Han är helt maklös var på clinic för honom i sommar då han var i Falkenberg och lärde mig jätte mycket .


Hej igen!!!

Jag tänker försöka komma igång med att blogga igen efter ett långt uppehåll. 

Hittade detta klipp och tyckte det såg så kul ut både människor och hästar har roligt.  


RSS 2.0