Vårtvätt av liten häst!

I eftermiddags i solskenet passade jag på att tvätta Cassis för första gången och hon sköte sig bra även fast hon tyckte det var lite läskigt med vatten.
 Det tråkiga var att hon rulla sig nästan på direkten  "tacksamt" = ).

 Cassis strax efter tvätten 
  Cassis lika skitig igen


Ha de bra!
 

Bilder från min härliga semster i Bruksvallarna

Jag hade det jättte härligt i bruksvallarna med fint väder,  mycket skidåkning och trevligt sällskap.

 Pia, mamma, pappa och jag  vid Ösjöstuga

           korvgrillning på fjället

   Jag och Pia

  Peter

   Jag och Kickan uppe på Kläppen


Snart åker jag!!

Imorgon åker jag hem till Ramsele och på Söndag åker jag, mina föräldrar och bror vidare till Bruksvallarna där vi ska tillbringa en hel vecka.
Det ska bli så skönt att bara åka skidor och ha det bra en hel vecka.

Mina älskade hästar har Sofi snällt erbjudet sig hålla ett öga på "TACK SNÄLLA SOFI" . Så nu kan jag slappna av och veta att dom blir väl om händertagna. 


GLAD PÅSK !

En aning mörbultad och blåslagen!

Igår ramlade jag av Bjarka och fick en rejäll lårkaka och några blåmärken,  först hade jag jätte ont i knäet men som tur var gick det över.  Tur att jag hade min nya säkerhetsväst på mig annars kanske det hade varit värre.

Hon vart rädd för något och hoppade åt sidan och jag flög i backen, sånt man får räckna med händer när rider unghästar Bjarka har ju annars varit snäll under hela inridningen.
 
Ha de bra!  


Nu var det länge sedan jag skrev!

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera bloggen, ska försöka skärpa mig.

Har jobbat hela veckan med "grabbarna här på Lindberga"  istället för Lennart som har åkt till fjälls, vilket är väldigt behövligt just nu eftersom att jag lyckades klanta till det  och krocka förra Fredagen här nere vid Edeskola. 
 Som tur var gick det bra med både mig och hon som körde den andra bilen, men det känns för jävla onödigt men men man lär sig av sina misstag och jag kommer i fortsättningen kolla både tre och fyra gånger innan jag svänger där det är dålig sikt en rejäl  minnesbeta så att säga.
Så nu väntar jag på svar av försäkringsbolaget om dom lagar min bil eller löser in den och håller tummarna för att dom väljer att laga den för jag är väldigt nöjd med den.

Roligare saker att se framemot är att jag nästa Söndag åker till Bruksvallarna en vecka.
 
Bye bye!!

RSS 2.0