Härliga sommar

Idag är det slut på sommarens andra ridläger och vilket underbart väder det har varit  till motsats från förra veckan då det blåste kallt , regnade . 

Igår var jag på kvällstävling i Matfors och det gick så där i första klassen fick vi en vägran och en rivning  , andra klassen två rivningar men Cherokee kändes lugn och fin den andra rundan.

Sätter in en bild på Cassis som jag har fått av Hanna Blom en av tjejerna som hjälpte till på veckans läger.
 Vilket skitväder!

Idag vill man inte gärna gå utanför dörren vilket ruskväder både blåser och regnar, alla hästarna står som tur är inne i den härliga stallvärmen och det har dom gjort hela dagen så dom är varma och goa =).  Idag har Cassis fått inviga sitt nya stall ( skogsstallet där  Gismo bodde) och hon verkar trivas bra där. 

I fredags åkte jag och Cherokee till Östersund på tävling Carina följde också med och hjälpte till
 "TACK SNÄLLA CARINA ".  Tävlade både Fredag, Lördag óch det gick jätte bra fyra fina rundor , även fast vi fick en vägran i var klass på fredagen så kändes Cherokee jätte fin . Lördagens klasser gick ännu bättre tyvärr fick vi ett tidsfel i första klassen och en rivning i omhoppningen i andra klassen. Men Cherokee kändes super fin och det flöt på jag tror att det var våra bästa rundor på väldigt länge eller kanske någonsin,  som man säger hellre en bra runda med nått pet än en dålig nollrunda =) är verkligen jätte nöjd.
Men det var nära att vi inte skulle komma iväg eftersom tävlingen hölls på gräsbana var det ett måste att ha brodd .  Jag hade dagen innan varit och köpt gräsbroddar och gängtapp, innan vi åkte skulle jag ställa iordning  så det skulle vara lätt  att skruva i brodden när jag kommit fram eftersom att jag inte ville att Cherokee skulle åka med så höga brodd i transporten. Det visade sig att jag hade köpt fel storlek på broddden så dom gick inte i hållen och. Men som tur var så fick  Lennart låna en borr av  grannen som han kunde borra upp hållen så att brodden passade. Alltid måste det jävlas lite förra gången jag var i Östersund och tävlade var det koplingen på  bilen som pajade =P så att jag och Cherokee fick lifta hem till Ramsele hihi.


Bay bay!

helgen ...

I helgen har det varit fullt upp här på Lindberga vill jag lova, i Fredags hade vi en  jätte trevlig grillkväll med trevligt
sällskap och en massa god mat.  I Lördags var det företagsrunda här i Stöde och vi var ett av företagen som var med och visade upp sig  så då hade vi öppet hus  och sedan på kvällen var vi på Huberget och käkade.
Och igår var det ponnyridningar på två ställen i Sundsvall, jag tog med mig två hästar till Hagakyrkan där dom hade familjegudstjänst och Lilla My fick till och med medverka i ett drama dom hade =) ,  Anna Lena och Carina tog med sig tre hästar till ST dagen på Norra Berget .

För övrigt håller vi på att ställa i ordning inför sommarens alla ridläger vi kommer att sju läger i sommar.


Bilder från Fredagens grillning:

  Jätte goda grillspet 
    Sannas födelsedagstårta

     Sanna, Julia , Oliver , Fia och Jolina    Elisabeth, Rosa och Ingela 

 Sanna och Jolina


 

Ny bil igen!

Idag har jag återigen blivet bilägare, denna gång till en "SUBARU LEGACY" det känns jätte bra att ha en fyrhjulsdriven bil  med lågväxel när jag ska ut och dra hästsläpp. Men det är inte utan att det känns lite i hjärtat att återigen ta farväll av min trotjärnare NUX som jag har haft ända sedan jag tog körkort, lite kostigt att man känna så för en bil hihi.


Idag var jag ute på en ridtur men Cherokee och hade Cassis som handhäst och bara konstaterar att jag har två helt undebara hästar. Det var en sån härlig känsla när galoppera över en lägda och ha Cassis galopperande så fint brevid i samma tempo =) båda hästarna verkar trivas i varandras sällskap.

Tack för denna gång!


Ps Vet att jag inte är så bra på att uppdatera min blogg och hoppas att om det är någon som trotts det försöker följa min blogg har överseende med det Ds

RSS 2.0