Sköna Söndag!

Jag har haft en jätte mysig dag i solen. Har jobbat mycket de senaste veckorna så det var skönt att vara ledig.

Tog ut Cherokee och Cassis på en tur idag hade Cassis som handhäst.  Det gick bra  fast ibland så ville inte Cassis gå framåt så fick jag och Cherokee stå ett tag  vänta på henne innan vi övertalat henne att gå vilket inte han tyckte var så kul.  Hon fick även gå lös ett tag på slutet och det gick bra , förra gången jag försökte vände hon om och sprang hem till Lindberga igen = ) . 
Tog även ut Bjarka på en tur och med henne pulsade jag med i djupsnön och det tyckte hon var jätte jobbigt så vi gick bara korta bitar i djupsnön sedan ut på vägen igen .

Under veckan har jag även lagt på sadel på Cassis två gånger och gått  promenad vilket gått jätte bra.

Lite bilder från dagen


      


Bilder från första tömkörningen som gick väldigt bra.

       

Mysteriet med den försvunna ponnyn!

Min granne Fia har en lite svart ponny "Singoala" som tyvärr drabbats av fång och därför går lös på gården, det har hon gjort ett  tag nu. Hon brukar aldrig gå från gården, men i Tisdags kväll gick hon inte att hitta någonstans och har varit försvunnen sedan dess. Fia har letat överallt och ikväll ringde hon till mig och frågade om inte jag kunde rida och leta efter henne. Så jag tog Sol och skulle ge mig ut och leta men behövde inte leta länge förens jag upptäckte att det stod fem svarta hästar i vår ponnyhage här på Lindbega alltså en för mycket vet inte hur länge hon stått där oupptäckt. 
Att hon som haft så ont gått ända hit måste vara ett tecken på att hon mår bättre.  

Ett lyckligt slut på mysteriet!

Lördags promenad!


Jag lägger in lite bilder från i Lördags när jag och Cassi tog en promenad till Viskan där vi möte Maggan och Cousi. Vi fortsatte sedan våran promenad tillsammans riktigt trevligt att ta en långpromenad tillsammans.
Min lilla häst var så duktig brydde sig inte om att det kom bilar fast det var första gången vi gick efter vägen.
Har även påbörjat inkörningen har kört lite drivinggame i zon 5 ( att hon får gå före mig).
Än så länge ser det ut att ha varit ett väldigt lyckat köp.

Hej så länge!

     


RSS 2.0