Hoppträning!

Jag och Cherokee är nyss hemkommen från Näset där vi har tränat för Ted. Är super nöjd Cherokee kändes kalas fin vilket lovar gott inför Söndag då det bär av till Ånge på tävling.

Har provlastat Cassis för första gången och hon gick raka vägen in två gånger. Ställde mig utan för transporten och rätt som det var hade hon gått in och stod inne i transporten och käkade hö stängde aldrig bakluckan men ska prova det nästa gång.

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp och jobba med gubbarna som har daglig verksamhet här på gården imorgon. Har fått jobbat en och halv vecka med dom och det är ett välkommet tillskott i kassan.
 
God natt och sov gott


Bilaffärer och träning!!

Gud va härligt det är när det är vår man får sådan enegi och det blir långa dagar så man hinner med så mycket.
Har just haft hoppträning för Maria S det var så kul och Cherokee gick jätte bra vilket lovar gott inför helgen då jag ska åka till Näset på hopptävling.

Måste berätta att i Lördags  var jag till Älandsbro och köpte en bil en jätte fin TOYOTA COROLLA och på Söndag morgon sålde jag den =P, nej jag har inte tänkt bli bilhandlare utan p g a att vi kollat fel på regbevis till hästtransporten visade det sig  när vi kollade närmare att jag inte ens skulle få dra min transport tom efter den bilen och bilhandlaren var så snäll att ta tillbaka bilen  " . 
Sätter in en bild på den fina bilen jag ägde i nästan en dag.
Ha de bra!!

Dåligt med uppdatering!

Har kommit till insikt att jag är väldigt dålig på att uppdatera bloggen, men ska försöka skärpa mig. Senaste veckan har varit väldigt hektisk har jobbat både dag och kväll hela veckan känns bara som att jag har varit hemma när jag sovit. 
 
Igår hade vi hopptävling här på Lindberga det var ett litet startfält men alla som var med var jätte duktiga jätte kult att se.
Efter tävlingen åkte jag och Cherokee hem till Annelie i Knävland och fick oss ett vällbehövligt träningspass, Cherokee sköte sig exemplariskt hoppade jätte fint och jag fick många bra  saker som jag ska träna på. 

Idag trottsade jag och Cassis det dåliga vädret och tränade lite PNH hon lär sig jätte snabbt så jag skulle gärna träna för Rosa nu så jag får veta om jag är på rätt spår. Idag tränade vi att hoppa över ett litet hinder och när jag satt lite mera press på henne började hon bocka och skutta lite,   vet inte riktigt om detta beror på att hon tyckte det var roligt eller på för   mycket press.

Tror att hon är mycket mera "left brain"  än Cherokee som är mer åt " right brain extrovert" behöver nog vara lite mera omväxlande med henne medans Cherokee behöver mycket upprepning för att känna sig trygg "".

RSS 2.0