Första ridturen på lillpluttan !!!

Idag red jag första gången på Cassis , satt på henne för första gången i fredags och det gick jätte bra.  Sofi hjälpte mig att leda henne medans och jag red ett helt varv =) hon sköte helt perfekt var hur lugn som helst , bara älskar den här hästen hon är helt underbar. 
 

Underbara lilla häst!!!!

I Fredags var jag för första gången varit uppe på Cassis rygg. Började med att stå bervid henne på en pall och hänga över henne medans jag stod på pallen, sedan hängde jag riktigt på henne och hon stod alldeles stilla och kollade lite på mig och sedan bestämde hon sig för att gå några steg jag åkte med. Om det går lika bra nästa gång jag hänger på henne ska jag prova sitta upp hon är bara helt underbar. 


Min andra häst var inte lika underbar  på hoppträningen i Torsdags då han bestämde sig för att tvärnita på andra hindret i en kombination vilket resulterade i att jag stod på huvudet på andra sidan hindret.

På återseende !

OOOJJJJJJ va längesedan !

Gud va dålig el. "mindre bra" som Rosa skulle sagt =)   jag är på att uppdatera bloggen , men nu gör jag ett försök om det är någon som fortfarande orkar titta in här. 
Det har hänt jätte mycket sedan sist så jag ger en snabb uppdate.
Har varit på Parelli clinic i Falkenberg för David Lichman och gud va duktig han är "    väldigt roligt och givande fick tillbaka väldigt mycket motivation att träna med mina hästar efter den . Har också hunnit varit i stugan i Lafsjövikenri två härliga veckor och hade båda hästarna med mig.

Lite bilder från Falkenberg

                              


Och från Lafsjöviken

           

 På väg ner till sjön för att bada

         
Cassis första bad lite skeptisk till en början men tyckte nog att det var kul när hon kom i  tyvärr blev det inga bilder när Cherokee badar för att batteriet tog slut i kameran, men mamma hade nägra kort som jag ska sätta in vid ett senare tillfälle han älskar verkligen att badar och skvätter ner alla som kommer i närheten .


RSS 2.0