Hoppning i liberty

Igår tränade jag liberty med Cherokee på banan och det stod ett hinder framme så provade om han skulle kunna hoppa det i liberty och de gjorde han jätte bra så jag sprang in och hämtade´kameran och Carina filmade oss. Är väldigtnöjd att de gick så bra första gången vi provade hoppa i liberty.


 


Vallning

I Torsdags filmade Sofi mig och Cherokee när vi försökte valla hästarna med blandat resultat Cherokee hade lite svårt att förstå vad de va meningen hans skulle göra och tror  hästarna hade inte nån större respekt för oss ;)  eller så var dom inte på lekhumör för dom va lite svåra att få igång.

Sätter in en av filmerna som Sofi filmade kolla in min snygga lilla prinsessa när hon visar upp sig in för kameran=) .


Honza Bláha a Gaston

Hittade det här klippet på Elisabeths blogg och tyckte det va så bra så jag måste bara sätta in det här också.


Jätte roligt!!!

Idag har jag och Cherokee haft jätte kul eller allafall jag hoppas att haft kul med =).
Började med att träna galoppombyten i snön nere på stora banan, sedan red jag liberty på ridbanan här på gården. Avslutade med att köra liberty han var jätte duktig kom till mig i trav  har haft lite svårt att få honom att komma  förut  och  vi lyckades också göra åttor runt däck i liberty har aldrig provat det förut.

Och igår red jag och Cassis ut tillsammans med Sofi och Fille vi red till Fia skogen första gången jag rider där med henne. Tack för sällskapet Sofi!

Lägger in en flim då vi tränar galoppombyten, han gjorde  helt rena byten till vänster nästan varje gång  men inte till höger då han ofta byte fram men inte bak måste ta en funderare på hur vi ska lösa det hmmhmm kan de vara jag som har mindre lätt att byta till höger?


Lite uppfostran

Har idag blivet varse att min lilla  prinsessa behöver lära sig lite hyfs i hagen, hon vill gärna följa med så fort man kommer in i hagen och när man ska ta ut någon av de andra hästarna försöker hon smitta ut och jag har mycket svårt att jaga bort henne eftersom jag har mycket mindre lätt att vara hård mot min lilla prinsessa ;). Men idag prejade hon Anna Lena när hon skulle ta ut Raisa så hon ramlade inte så roligt om hon gör så att någon gör illa sig så började redan ikväll när jag tog in hästarna och vill lova att prinsessan blev paff då jag jagade bort henne och tog in dom andra innan henne tror att hon ser mig lite som hennes personliga uppassare.

Ha en trevlig Söndag kväll  själv ska jag bänka mig framför tvn för att se skidskytte.


Så här vill jag kunna rida mina hästar också !


Ridtur på Cassis

Lägger in en liten film och några bilder på när jag red min super duktiga lilla häst idag galopperade barbacka för förtsa gången
Tack Sofi för att du flimade.

 

Hoppträning för Monia på Frästa

Idag har jag och Sofi hopptränat för Monia. De va jätte roligt Cherokee va super taggad men det är inte så konstigt eftersom vi inte har hoppat på några månader, de var jätte kul att känna att Cherokee tyckte de var roligt att hoppa.
Och hade så tur att Massa var med och filmade lite så jag fick se hur det såg ut.

lägger in några filmer och kort.


RSS 2.0